Welcome to MATAHARI71

Text generator

Pengikut

Ahad, 7 November 2010

Bekas Pecuma KFC



Bekas ni hadiah percuma  KFC tahun 2008. Dah lame simpan baru sekarang nak tunjuk.
Bekas ni hanya untuk hiasan jee, tak boleh isi ape-ape pun...

9 ulasan:

Ena berkata...

cantik..
2008? patut la ingatkan baru dapat la ni.. bukan apa ena baru je pas makan kfc, tak de lak dapat.. heheh..

MATAHARI berkata...

ena:ya lah dah lama bkas ni.

Sari Yusa Ibrahim berkata...

cantiknya bunga matahari... ada gak bekas ni kat umah, sebab suka koleksi KFC

Melor berkata...

melor pun suka gak barang2 free ni terbaru melor dpt dari ducth lady set bunga biru. nanti melor buat n3 kasi matahari tengok ya.suka2 hiburkan hati

MATAHARI berkata...

sari yusa ibrahim:elok jg simpan koleksi mcm ni dpt jg org lain tumpang tengok.
melor:boleh2 x sabor nk tengok.tima kasih.

Melor berkata...

janji dah ditunaikan apalagi sudi2 la datang bertandang ya

MATAHARI berkata...

melor :tima kasih

lina berkata...

bekas ni comel, lina pun ada :)

nikths berkata...

Saya pn ada bekas ni.bekas garam dan lada sulah.Boleh isi ikut tutup bawah tu tp kecik sangat.

Recent Visitors