Welcome to MATAHARI71

Text generator

Pengikut

Ahad, 31 Oktober 2010

Mangkuk Percuma Honey Stars





11 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

kita pon ade beli ni semalam..
tapi coco crunch punyerrrr

nikths berkata...

salam matahari..awak pun collect benda ni jg,sy dah ada yg milo,koko krunch dan honey star.Tgh cari yg warna cokelat tp tak jumpa2.Ingat nk posting kalau dah cukup set.

MATAHARI berkata...

rose:sya pun bru bli jg,bru dpt yg ni.
nikths:secara kebetulan lgipun anak mmg mkn honey star.

aresaliyana berkata...

sya suka honeystar :)
jom mkn sesama..hihi

MATAHARI berkata...

aresaliyana;jom kita mkn

gadisBunga berkata...

koko krunch pon boleh dpt free mangkuk ye? :D

MATAHARI berkata...

gadisbunga:ya

Wanzie berkata...

cantik ler mangkuk tu.. tapi saya tak pernah makan koko crunch

MATAHARI berkata...

wanzie:comel je mangkuknya

Suzi berkata...

salam kak ana,

kunjungan balas. :)

sy pun ada dpt mangkuk free tu. anak sy pun suka sarapan dgn cereal cam tu.

MATAHARI berkata...

suzi : sama lh anak sya pun suka mkn

Recent Visitors