Welcome to MATAHARI71

Text generator

Pengikut

Rabu, 24 November 2010

Award Dari Yatie

Assalamualaikum...Eee dah lame tak berceloteh panjang, takdek idea. Lagipun memang tak pandai bab tulis-menulis ni. Hari ni nak citer pasal award lagi. Kali ni ditag dari YATIE. Terima kasih... Dah ambik award kenalah jawab beberapa soalan.

Nickname untuk tuan empunya blog:
-Matahari71- Ana

Ucapan untuk pemberi award:
-Terima kasih daun keladi...

6 fav artis/ penyanyi/ group:
-Siti Nurhaliza
-Ramli Sarip
-Amy Search
-Ella
-Faizal Tahir
-DJ Dave

Tag award pada 10 rakan blogger...( Tag 5 jelah... )

11 ulasan:

Rasli Jaafar berkata...

Tahniah ana...dan terima kasih he he

ozzy berkata...

salam Ana..

Award tu saya br je terima ada disimpan disini -http://ozzy-seraiwangi.blogspot.com/

dan dah post kan di sini - http://ozzy2u.blogspot.com/2010/11/apa-makna-nama.html

Apapun terima kasih krn senaraikan nama saya ye..

MATAHARI berkata...

rasli:sama2.
ozzy:opssss sory saya x perasan plk.
terima kasih sbb bagitau

Kasih Firdaus berkata...

dapt jugak award yer...

MATAHARI berkata...

kasih firdaus:ya dpt jg

Ena berkata...

terima kasih kak.. hihi..

Suzi berkata...

salam kak ana...sesi menjawab tag ye...:)

MATAHARI berkata...

ena:sama2 sudi2 kan lah ya
suzt:ya lah , gitu lah kira2 nya

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

yeyyy dapat award..tenkiu kak..ehehehnntikita amek ye..:-)

MATAHARI berkata...

rose --iburafiq:ok

Lin Rosly berkata...

Salam Perkenalan....Terima kasih Singgah Di Blog Kak Lin...Bolehkan Kak Lin Tak Perasan....

Tgk Top 10 Baru Perasan.....Kak Lin Dah Follow Blog Ni Cantik...Makanannya Juga Semuanya Lazat.....