Welcome to MATAHARI71

Text generator

Pengikut

Rabu, 24 November 2010

Award Dari Yatie

Assalamualaikum...Eee dah lame tak berceloteh panjang, takdek idea. Lagipun memang tak pandai bab tulis-menulis ni. Hari ni nak citer pasal award lagi. Kali ni ditag dari YATIE. Terima kasih... Dah ambik award kenalah jawab beberapa soalan.

Nickname untuk tuan empunya blog:
-Matahari71- Ana

Ucapan untuk pemberi award:
-Terima kasih daun keladi...

6 fav artis/ penyanyi/ group:
-Siti Nurhaliza
-Ramli Sarip
-Amy Search
-Ella
-Faizal Tahir
-DJ Dave

Tag award pada 10 rakan blogger...( Tag 5 jelah... )

11 ulasan:

Rasli Jaafar berkata...

Tahniah ana...dan terima kasih he he

ozzy berkata...

salam Ana..

Award tu saya br je terima ada disimpan disini -http://ozzy-seraiwangi.blogspot.com/

dan dah post kan di sini - http://ozzy2u.blogspot.com/2010/11/apa-makna-nama.html

Apapun terima kasih krn senaraikan nama saya ye..

MATAHARI berkata...

rasli:sama2.
ozzy:opssss sory saya x perasan plk.
terima kasih sbb bagitau

Kasih Firdaus berkata...

dapt jugak award yer...

MATAHARI berkata...

kasih firdaus:ya dpt jg

Ena berkata...

terima kasih kak.. hihi..

Suzi berkata...

salam kak ana...sesi menjawab tag ye...:)

MATAHARI berkata...

ena:sama2 sudi2 kan lah ya
suzt:ya lah , gitu lah kira2 nya

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

yeyyy dapat award..tenkiu kak..ehehehnntikita amek ye..:-)

MATAHARI berkata...

rose --iburafiq:ok

Lin Rosly berkata...

Salam Perkenalan....Terima kasih Singgah Di Blog Kak Lin...Bolehkan Kak Lin Tak Perasan....

Tgk Top 10 Baru Perasan.....Kak Lin Dah Follow Blog Ni Cantik...Makanannya Juga Semuanya Lazat.....

Recent Visitors