Kaya Pandan
Bahan-bahan:
-1 cawan gula
-2 1/2 cawan santan pekat
-3 biji telur
-3 sudu besar tepung kastard
-2 helai daun pandan
Cara-cara:
-Blender semua bahan ( kecuali daun pandan )
-Masukkan ke dalam periuk, masak dengan api yang perlahan
-Kacau selalu dan masukkan daun pandan
-Masak hingga pekat
-Tutup api
13 ulasan:
wah
nmpak sedap sgt2!
nak sikit!
assalamualaikum...
makan dengan roti sedap nih (^__^)
lelaki ini:trima kasih singgah cni
manje:wslm.klau mkn dgn roti sedap ni
sinngah.nk mkn kaya ngan roti.masya Allah sedap btul
chempaka aziz:terima kasih singgah cni,harap sudi dtg lagi
assalam..
kalau pandai buat kaya..boleh buat bisness ni
Kaya pandan tu nmpk sedap la, x penah buat yg jenis pandan mcm ni..slalu buat yg biasa tu je.
ozzy:wsl.utk mkn sndri boleh lah pozi.baru pertama kali buat kaya ni.
azlina:wangi bau kaya ni.
Assalamualaikum..
Terima kasih kak kerana sudi bertandang ke teratak saya. kaler hijau tu cianteek le kak.
kak sam:wslm.terima kasih jg sudi singgah kt cni.jemput dtg lagi.
kak ana, brapa ari leh tahan ni?
ros:akak isi dlm peti.boleh tahan 4-5 hari kot.tapi kt umah akak tahan 2-3 hari je sbb anak ramai.....hehehe
Catat Ulasan