Welcome to MATAHARI71

Text generator

Pengikut

Selasa, 21 Disember 2010

Tag Dari Yatie

Semalam dapat tag dari Blog Yatie...Tak sempat nak jawab dan post semalam, tu yang post hari ni...


1 ) Sejak bila anda mula memasak dan apakah masakan petama anda
     Sejak sekolah rendah, saja main masak-masak dengan kekawan... :D
     Masakan pertama pula telur goreng jee...


2 ) Siapa yang menggalak anda masak
     Diri sendiri


3 ) Masakan yang paling anda suka masak dan digemari orang-orang kesayangan anda
     Masakan yang pedas-pedas, kek dan pulut


4 ) Tag 5 orang blogger masak yang sering berkunjung ke blog anda ( 4 jee, sorry yee )
      -CMELOR
      -MEKROSE
      -SUE
      -MOKLONG
      

8 ulasan:

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

ade award lagi..bes2
kak ana, sy tak layak kot dpt chef tu ahahah sbb masak2 biasa saje..:-)

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

thanx kak..sbb ingat kita.nnti kita gantung ya..:-)

MATAHARI berkata...

rose:terima kasih jg

Ena berkata...

nampak award ni terigat award & tag akak & yg lain2 tu tak bergantung2 lagi.. huhu.. jgn mare ye.. :D

Sue berkata...

salam akak..thanks bagi award dan tag tu ye..nanti saya akan buat tag tu..saya rasa mcm tak layak lagi nak dpt award tu pulak..hehehe..walau apapun..terima kasih!

MATAHARI berkata...

ena;xpe nnti klau ada masa gantung lah.
sue;wslm;sama-sama.

Yatie berkata...

Salam Ana,
Thanks sudi ambil award dan tag ni...

MATAHARI berkata...

yatie;wslm.terima kasih jg pada yatie sbb sudi memberi award ni walau pun sya masih baru

Recent Visitors