Welcome to MATAHARI71

Text generator

Pengikut

Jumaat, 3 Disember 2010

Mangkuk Percuma Nescafe'


MANGKUK PERCUMA NESCAFE'

Mangkuk ni dah lama simpan, tak ingat dah  keluaran tahun bila. 

10 ulasan:

deqlis berkata...

salam kak,

akak di tag saya...

TAG: 25 NOTES

jom tengok di blog saya..:-)

Rasli Jaafar berkata...

Lawa tu Mangkuk taun bila tu ana?

MATAHARI berkata...

rasli:dah tak ingat mangkuk ni dpt thn bila.....dah lama

Norgadis Labuan berkata...

Saya pun suka beli yang ada free mcm ni, tapi mangkuk nescafe saya tak ada, kalau mug adalah...

CT berkata...

tq jd follower kita ya.....kita dh jd follower awk lak...

MATAHARI berkata...

norgadis labuan:sya bnyk barang2 free nescafe sbb mmg minuman kegemaran.tiap2 bln mesti kna bli nescafe.
CT:tq

pelik2perfect berkata...

cantik la mangkuk nescafe tu...sy pun suka lau beli brg2 macam milo ke nescafe ke pastu dapat hadiah cawan ke mangkuk ke..hehe..

MATAHARI berkata...

pelik2perfect:sama lah kita

pelik2perfect berkata...

gimme 5!! hehe

MATAHARI berkata...

pelik2perfect:hahaha

Recent Visitors