Welcome to MATAHARI71

Text generator

Pengikut

Khamis, 21 Oktober 2010

Bekas Gula Nescafe


Beli kat 99 Supermart. Harga: RM 13.99

8 ulasan:

Gadis Kampung berkata...

nak beli juga la..matahari jom la join my contest nak RM101 dan pendrive tak? http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/10/join-my-contest-be-my-followers.html

ain (sweet thots) berkata...

comel bekas gula ni... mmm... menarik gak nih ;)

MATAHARI berkata...

gadis kampung:masih ada lgi kot kt pasaraya bekas gula ni,bln lepas punya keluaran ni.
ain:mmg comel bkasnya

Rasli Jaafar berkata...

ana..dah ada bekas gula tu kena la cari sudu dia pulak he he

MATAHARI berkata...

rasli: tu lah cari jg sudu tapi blum jumpa lgi lah

IBU WAFIQ berkata...

salam kenal matahari..sedang menggodek resepi tersinggah di blog ini..i followww uu..hehe..comel la pulak bekas nescafe ni..ada iklan kat tv ke?tak prasan la plak...

Kamsiah berkata...

so cute...saya tak jumpa lagi..yg ada 2 sudunescafe ja...dok cari mug tp tak jumpa2 jugak...

MATAHARI berkata...

ibu wafiq:salam kenal gak,rasanya xde iklan kt tv.sya mmg minum nescafe ,tiap2 bln bli.
kamsiah:sya plk masih x jumpa lagi sudu.

Recent Visitors