Welcome to MATAHARI71

Text generator

Pengikut

Jumaat, 6 Ogos 2010

Mug Upin & Ipin dan Afifah






Assalamualaikum. Hari ni nak post Colgate aje. Colgate ni beli kat Carrefour Tropicana City Mall, Petaling Jaya. Carrefour ni kat sebelah kanan rumah ajee. 5 minit je dari rumah. Istimewanya Colgate kali ni ade percuma mug Upin & Ipin. Dalam kotak ni ade satu mug dan dua kotak Colgate 250 g. Hargenye RM 14.20 kat sini ( Carrefour ). Kalau kat tempat lain tak tau pulak hargenye.







Ni Nur Afifah Dahiyah, 2 tahun. Anak nombor 3. Gambar ni ambil mase kat Carrefour Tropicana City Mall. Tengah duk usik-usik patung. Nasib baiklah tak terbalik patung tu. Tapi, kalau dibiarkan lame-lame maunya terbalik jugak patung tu. Silap-silap die nak bawak balik.

8 ulasan:

ozzy berkata...

seksi nya patung tu hehe

MATAHARI berkata...

ozzy:patung x sempat pkai baju......hehe

akuanakpahang berkata...

Oit..macam mana tu... kat Bandaraya Jerantut RM 13.90 aje.. mahal laa kat carrefour tu.

Rasli Jaafar berkata...

Best la duk dekat dgn Cefor..byk la boleh borong...he he

Siti Indrawati berkata...

Salam Kak..memang berkenan jgk ngn mug upin ipin tu masa masuk pasaraya Billion..tp bila mengenangkn 3 daraku yg jgk peminat upin ipin terpaksalah cancel,kena beli 6 kotak tu baru dpt 3..mandi colgatelh jwabnya..hehehehee

MATAHARI berkata...

akuanakpahang:kt carrefour mhal skit,biasa lh tu.pas tu g tengok2 kt giant mmg rm 13.90 harganya.nk bt camna dh bli.
rasli jaafar:mmg umah sya dikelilingi psaraya.....ni tunggu msa aje nk buka plk giant kt ss 2 mall lgi lh nmpk dri umah.naik moto 3 minit aje nk g ss 2 mall.
siti indrawati: klau mcm tu kna lh kumpul duit lbih skit bru bli tkt anak2 brgaduh........hehehe

Yati Ali berkata...

anak sy pun peminat upin & ipin. ada 4 org anak, kena fikir 40x kalau nak beli satu2 brg...

MATAHARI berkata...

yati ali:btol2 pkir dulu bru bli.

Recent Visitors